bbc logo 970x400 - داستان من و BBC Radio

داستان من و BBC Radio

در این نوشته قصد دارم به معرفی چند برنامه و وبسایت که نقطه‌های عطف زندگی من را تشکیل می‌دهند اشاره کنم. به هر یک از موارد لینک داده شده است. با کلیک بر روی نام آن‌ها به وبسایت موردنظر منتقل می‌شوید.

معتاد به موسیقی

اولین بار که گوش دادن به موسیقی را با خرید اکانت دیسکوگرافی والاموزیک شروع کردم، نمی‌دانستم که به گوش‌دادن به موسیقی معتاد خواهم شد. از قبل از آن -کلاس هفتم- گوش دادن به خواننده‌های انگلیسی مثل Ed Sheeran و Selena Gomez و Taylor Swift را شروع کرده بودم. در اصل همه چیز با برخورد کردن به آهنگی از سلنا گومز به اسم It Ain’t Me رقم خورد. در یکی از  اردوهای کلاس هفتم از یکی از بچه‌هایی که انگلیسی‌اش خیلی خوب بود، اسم خوانندهاین آهنگ را پرسیدم. او هم من را راهنمایی کرد و من هم به جستجو ادامه دادم تا منابع مختلفی را برای دانلود کردن آهنگ پیدا کردم. گوش دادن به والاموزیک و دیسکوگرافی‌اش تا سال دوازدهم ادامه داشت تا اینکه در آن سال اولین اکانت اسپاتیفای‌ام را خریداری کردم. راستش تا چند هفته اول مثل شوک‌زده‌ها شده بودم چون هر چه را که جستجو می‌کردم برایت به‌سرعت می‌آورد و نیازی نبود که اینترنت و به خصوص YouTube را زیرورو کنم تا آن را بیابم. خب از این نظر برای من، داشتن اکانتSpotify خیلی حیاتی بود چون موجب صرفه‌جویی در حجم نسبتا زیادی از زمان می‌شد. اما بالاخره هر تکنولوژی بدی‌هایی نیز دارد. اول اینکه من معتادش شده بودم و روزم را با آن آغاز و به پایان می‌رساندم. البته که spotify وسیله‌ای برای اتصال من با دنیای موسیقی بود و در اصل من به موسیقی معتاد بودم. دوم اینکه با بالارفتن صعودی قیمت دلار و فیلتراسیون داخلی و خارجی، قیمت اسپاتیفای چند برابر و دسترسی به آن مشکل شد. من در این دوره SoundCloud را یافتم. 

 

داستان من و BBC Radio

خرید اسپاتیفای، من را به حجم زیادی از اطلاعات به زبان انگلیسی متصل کرده بود. در طی جستجوهایی که برای پادکست‌های انگلیسی داشتم به پادکست BBC 6 Min English برخوردم که به پادکست موردعلاقه من تبدیل شد. به دلیل فیلتر شدن و دسترسی سخت به اسپاتیفای و castbox بود که به ذهنم خطور کرد عنوان پادکست را در اینترنت جستجو کنم که در این حال با وبسایت اصلی این پادکست روبه‌رو شدم: BBC Learning English پس از چندی گشت‌و‌گذار به دلیل کندی این وبسایت با کمی جستجو وبسایت BBC Sounds را پیدا کردم که از نظر سرعت واقعا تا به حال همتایی نیافته است.

 

برخورد من با YouTube

اولین بار که برادرم را در حال تماشای ویدیوهای EngVid  در یوتیوب دیدم، نقطه عطفی بود تا سال‌ها بعد وقتی به دنبال ویدیوهای آموزش انگلیسی می‌گشتم، یاد یوتیوب برای من تداعی شود. 

 

کدام بهتر است، Google Keep یا Google Document؟

با اینکه استفاده از هر دو را پیشنهاد می‌کنم، برای استفاده از این دو چند نکته را درنظر بگیرید:

۱) گوگل داک برای نوشته های بلند مناسب است و بهتر است که با لپ تاپ باز شود.

۲) گوگل کیپ برای نوشته های کوتاه عالی است وبه راحتی از طریق موبایل قابل استفاده خواهد بود.

۳) گوگل داک را به نوعی می‌توان نسخه تخصصی گوگل کیپ دانست چون از تعداد ابزارهای زیاد و قابلیت‌های متنوعی برخوردار است. 

 

آیا Duolingo ابزار مناسبی برای یادگیری زبان است؟

به نظر من که هست اما با توجه به چند نکته:

۱) از زبان فارسی پشتیبانی نمی‌کند پس از نظر یادگیری زبان انگلیسی برای کاربران فارسی‌زبان کارایی بسزایی ندارد.

۲) اگر سطح انگلیسی متوسط رو به بالایی دارید برای یادگیری زبان‌های گوناگون از جمله آلمانی، اسپانیای و فرانسوی یکی از بهترین انتخاب‌ها است. 

۳) برای یادگیری زبان با این برنامه استمرار را حرف اصلی را می‌زند. 

 

در انتها باید عرض کنم که  Microsoft To Do را هم امتحان کنید. به صورت برنامه برای ویندوز و اندروید قابل‌اجرا است. 

8 دیدگاه روشن داستان من و BBC Radio

دیدگاه خود را بنویسید:

آدرس ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد.

فوتر سایت

سایدبار کشویی

آخرین دیدگاه‌ها

  1. من عاشق تشبیه و استعاره‌ام. فکر کنم با آن‌ها پیمان همیشگی بسته‌ام. از آن پیمان‌های ناگسستنی. ظرفیتی که این دو…

  2. تا حدی که آب دهانت را مجبور می‌کنند، تا چانه‌ات یک نفس کلاغ‌پر برود چههه تشبیه باحالی بووود 😂😍😂

  3. بعضی از اشعار مولوی را با باید چند دور خواند، بالا آورد و دوباره قورت داد تا قابل هضم شوند.…